Feltételek

[vc_row][vc_column width=”1/1″]

Az oldal rendeltetése


Az oldal rendeltetése, hogy segítségére legyen azoknak akik már Svédországban élnek vagy csak érdeklődnek Svédország iránt, és/vagy kapcsolatba léphessenek és megoszthassák élményeiket a svédországban élő magyar közösséggel.

Közösségi alapelvek

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

Fórum szabályzat


Moderáció

A fórum felhasználóinak hozzászólásait moderátorok kísérik figyelemmel és ellenőrzik. A moderátorok biztosítják a folyamatos társalgás lehetőségét, törlik azokat a hozzászólásokat, amelyek akadályozzák a fórum rendeltetésszerű használatát, illetve melyek tartalma jogszabályba, vagy jelen Közösségi alapelvbe ütközik.

Annak ellenére hogy a fórum adminisztrátorai és moderátorai mindent megtesznek, hogy kifogásolható hozzászólások ne jelenjenek meg, minden hozzászólás felügyelete lehetetlen. Az összes hozzászólás tartalmáért annak szerzője felelős, és az oldal üzemeltetője nem vonható felelősségre semelyik hozzászólás tartalmáért.

Az alábbi hozzászólások a fórumról – a felhasználó külön értesítése nélkül – törlésre kerülnek:

Jogsértő hozzászólások – Jogsértő minden olyan hozzászólás, amely a közzétételének időpontjában hatályos magyar jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz.

Erőszak és fenyegetések – Alpári illetve agresszív, fenyegető hangnemű, valamint kötözködő, rosszindulatú hozzászólások.

Megfélemlítés és zaklatás – A regisztrált felhasználókat lejárató, illetve egyértelműen velük kapcsolatosan alpári, bántó, sértő vagy gyalázkodó módon kinyilvánított véleményeket – személyeskedést – tartalmazó hozzászólások.

Témaromboló hozzászólások – A téma tartalmi rombolásának számít minden, a kulturált, folyamatos társalgást feltűnően, szándékosan akadályozó és zavaró, vagy témán kívüli hozzászólás.

Törölt hozzászólás – részbeni vagy teljes – visszamásolása, valamint törölt, összevont, áthelyezett témák újraindítása.

Reklámok – Nyílt, vagy bújtatott reklámot tartalmazó hozzászólások.

Korlátozás és kitiltás – A moderátorok ezt a Közösségi alapelvet súlyosan sértő, a kulturált társalgást szándékosan és/vagy ismétlődően akadályozó felhasználók jogosultságait korlátozhatják, ezen felhasználókat a Fórumról kitilthatják.

Témaköráthelyezések, témakörösszevonások – A hasonló tartalommal külön indított témákat a moderátorok összevonhatják.

A szerkesztéssel, moderálással, a szerkesztőkkel vagy a moderátorokkal foglalkozó hozzászólások.

A jó ízlést sértő képeket tartalmazó, gyűlöletkeltésre, megfélemlítésre alkalmas, valamint az ilyen témájú weboldalakra mutató linkeket tartalmazó hozzászólások.

Mindazok a hozzászólások, szándékosan ismételt kérdésfeltevések, melyek a fórumon közzétett felhívás ellenére a fórumon – egy témán belül, vagy különböző témákban – többszörösen szerepelnek. 
Ebben az esetben felhasználó valamennyi adott kérdéshez kapcsolódó hozzászólása törlésre kerül. 
Amennyiben az ismétlés nem szándékos (azaz véletlen), egy bejegyzés meghagyása mellett a többi példány kerül csak törlésre.

Azt, hogy egy hozzászólás alpári, agresszív, fenyegető, kötözködő vagy rosszindulatú-e, a moderátorok döntik el a téma jellegének függvényében.

[/vc_column][/vc_row]